Zvedava mama

Kdo je Zvedava mama? Poznam punčko, ki je prvi dve leti svojega življenja klicala mama poleg mamice tudi svojega tatija, bratca in babico. Skratka vse, ki so jo imeli radi in jih je imela rada ona.

Zvedava mama forum je tako namenjem vam vsem, ki aktivno sodelujete v vsakdanjiku vašega dojenčka. Poleg mam v prvi vrsti tudi očetom in starim staršem, morda pa tudi varuškam, prijateljem mladih staršev, študentom različnih ved ali na kratko pač vsem, ki čutijo v sebi kanček zvedavosti, ki stremi v tej smeri.
 • Forum
  Teme
  Prispevkov
  Zadnji prispevek
 • Vsakdanje pomembnosti
  Forum o vseh majhnih stvareh v vsakdanjiku z dojenčkom, ki se nam mamam kakšen dan zdijo zelo velike. O uporabi in neuporabi plenic, o oblekicah, gibanju, hrani, kozmetiki, okolju, varstvu, spanju oziroma pomanjkanju le-tega, skrbi za zdravje dojenčka in mame... in vseh ostalih temah, ki jih prinašajo novi dnevi. Forum je namenjen izmenjevanju izkušenj med mamami.
  Moderatorka: Lina Košir
  9 Teme
  21 Prispevkov
  Zadnji prispevek Napisal/-a mami
  01.03.2015 03:23
 • Igra in igrače
  Kakšne so primerne igračke za dojenčka? Koliko igrač naj ima moj otrok? So lesene igrače vedno boljše od plastičnih? Kako naj povem babicam, naj ne nosijo več toliko igrač? Kaj naj naredim z igračami, ki jih je otrok prerasel?
  Moderatorka: Nina Prešlenkova
  2 Teme
  3 Prispevkov
  Zadnji prispevek Napisal/-a Nina Prešlenkova
  10.02.2015 10:32
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
cron