Dobrodošli!

Forum o vseh majhnih stvareh v vsakdanjiku z dojenčkom, ki se nam mamam kakšen dan zdijo zelo velike. O uporabi in neuporabi plenic, o oblekicah, gibanju, hrani, kozmetiki, okolju, varstvu, spanju oziroma pomanjkanju le-tega, skrbi za zdravje dojenčka in mame... in vseh ostalih temah, ki jih prinašajo novi dnevi. Forum je namenjen izmenjevanju izkušenj med mamami.

Moderatorka: Lina Košir

Dobrodošli!

Napisal/-a Naravni začetki » 13.01.2015 17:38

Lepo vas pozdravljam pri Zvedavi mami, ki je pravzaprav prvi forum Združenja Naravni začetki. Starejša bratca, Obporodne stiske in Porod po meri ženske, namreč gostujeta na med.over.net in sta upihnila že kar nekaj svečk na torti. Ob tem prazničnem novem začetku :-) se zahvaljujem oblikovalki, administratorju, moderatorkama in vsem vam, ki z nami ustvarjate to, kar smo. Vabim vas, da Zvedavi mami zaupate vaša vprašanja, dvome, izkušnje, ideje po povezovanju in še kaj. Zvedava mama je namenjena predvsem vam, da si izmenjujete izkušnje, informacije in znanja. Prepričana sem, da se je nabralo in se vsak dan ustvarja veliko tega.

Januarski pozdrav s pridihom pomladi,
Irena
 
Prispevkov: 1
Pridružen: 13.01.2015 14:54

Re: Dobrodošli!

Napisal/-a Zalka » 19.01.2015 14:54

Fino,

takle forum bi mi zelo prav prišel, ko sta gor rasli moji hčerkici,

ga bom pa spremljala in se morebiti kdaj oglasila,

lep pozdrav,

somoderatorka s sosednjih forumov,

Zalka
 
Prispevkov: 1
Pridružen: 19.01.2015 09:51

Re: Dobrodošli!

Napisal/-a Lina Košir » 19.01.2015 22:09

Pozdrav tudi iz moje strani, drage Zvedave mame! Tudi sama sem ena od vas, sploh v času prve porodniške sem se kar naprej sprehajala po internetu in iskala rešitve vsakodnevnih zagat. seveda je še bolj prijetno, če v živo poznamo kakšno zvedavo mamo in lahko z njo med pogovorom spijemo čaj, medtem pa se naši dojenčki igrajo. a to ni vedno mogoče in v takih primerih nas lahko precej navdihnejo tudi anonimne mame iz foruma.....želim si, da bi bil ta forum živahen prostor, tako da nestrpno pričakujem prve odzive, voda za čaj je pa tudi že pristavljena:)

Lina Košir
 
Prispevkov: 10
Pridružen: 13.01.2015 16:33


Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
cron